EOC promo

 

       

Op mijn zoektocht naar een eenvoudig en betaalbaar alarmsysteem voor mijn 2e huis (een varend woonschip) zag ik op den duur door de bomen het bos niet meer. Het ene systeem was veel te duur en het andere veel te ingewikkeld. Totdat ik een alarmsysteem vond dat aan bijna al mijn eisen voldeed. Om de laatste puntjes op de i te zetten, ben ik naar de fabrikant in China afgereisd en heb samen met hen het systeem kunnen vervolmaken voor de Nederlandse markt. Het resultaat is een mooi, modern en kwalitatief hoogstaand ontwerp.

Het instellen is kinderlijk eenvoudig en uitermate geschikt voor "waterbewoners" omdat het de binnentemperatuur (vorstschade) bewaakt en direct alarmeert bij waterlekkage. Tevens is het als inbraakbeveiliging te gebruiken en uit te breiden met diverse extra sensoren.

Een speciale aanbieding voor klanten van EOC*
In samenwerking met EOC heeft RedEngel een fantastisch aanbod. U betaald geen 149 Euro, maar slechts 99 Euro voor het pakket (woon)boot. Gebruik hiervoor deze code op de bestelpagina: EOC2021-01

Vergeet niet tegelijkertijd een simkaartje mee te bestellen zodat het pakket helemaal klaar voor gebruik afgeleverd wordt. Wenst u liever het pakket geïnstalleerd te krijgen bij u aan "boord"? Laat het ons dan weten en wij gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.

LET OP! Eenmalige aankoop zonder abonnementskosten!

*Dit aanbod is alleen geldig voor klanten van EOC. U geeft RedEngel toestemming tot het uitwisselen van uw n.a.w. gegevens met EOC verzekeringen.

Met vriendelijke groeten,

Harald Leffers

RedEngel Alarmsystemen

© 2018 - 2021 RedEngel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel